UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Польща з 1 червня змінює правила видачі безплатних квитків українцям

З першого дня літа пасажири з України матимуть можливість безкоштовного проїзду лише на маршрутах з та до таких міст: Хелм, Дорогуськ, Люблін, Грубешів, Перемишль, Загуж, Ярослав та Жешув

Журналіст стрічки новин

У Польщі з 1 червня змінюються правила видачі безплатних квитків на потяги українським біженцям. Інші правила пільгового користування польською залізницею для українців залишаються незмінними.

Про це повідомляє  Depo.ua з посиланням на пресслужбу Укрзалізниці.

З першого дня літа пасажири з України матимуть можливість безкоштовного проїзду лише на маршрутах з та до таких міст: Хелм, Дорогуськ, Люблін, Грубешів, Перемишль, Загуж, Ярослав та Жешув.

Інші правила безоплатного користування залізницею Польщі для українців залишаються незмінними.

Скористатись можливістю безкоштовного проїзду в поїздах 2-го класу TLK та IC можуть українці, які перетнули кордон з 24 лютого, та належать до таких груп:

  • діти до 18 років;
  • жінки;
  • чоловіки старше 60 років;
  • чоловіки від 18 до 60 років з інвалідністю.

Посадка в поїзди здійснюватиметься за заздалегідь отриманими в касі безплатними квитками. Їх видають за умови пред'явлення українського закордонного паспорта, або проїзного документа від "Укрзалізниці" на поїзд до Польщі, або повідомлення про присвоєння номера PESEL разом з будь-яким іншим документом, який посвідчує особу.

Громадянам з інвалідністю також треба пред'явити документи, що підтверджують їх інвалідність (українські — також підходять).

Нагадаємо, "УЗ" відновлює курсування приміських потягів у напрямку Коростеня Київської області.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme