UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Попри заборону МОЗ, співачка Полякова вакцинувалась "залишковою дозою" Pfizer (ВІДЕО)

Українська поп-співачка Ольга Полякова стверджує, що 17 липня вакцинувалась залишковою дозою вакцини від коронавірусу Pfizer
 

Журналіст відділу новин

Про це вона написала у своєму Instagram і виклала відео процесу вакцинації, інформує Depo.ua.

"Ви знаєте, що я партнер проекту #проковід від Unicef Ukraine і Inscience.io, де вчені та медики діляться перевіреною інформацією про COVID-19, вакцинацію, медицину і науку.

Я прийшла в проект, щоб розібратися в темі ковіда і вакцинації від нього, і вирішити для себе – хочу я робити щеплення чи ні. І вирішила – хочу!", – написала Полякова.

Далі вона написала, що записалась через свого сімейного лікаря і чекала нагоди вакцинуватися залишковою дозою, аж поки така нагода не випала і їй рандомно не дісталась вакцина Pfizer.

"Я зробила, як і говорили експерти – записалася через сімейного лікаря на вакцинацію залишковими дозами. І коли з'явилася можливість вакцинуватися залишкової дозою, я відразу ж приїхала. У цей день вакцинували Pfizer. Але я б прищепилася і будь-якою іншою доступною вакциною в Україні, так як хочу відчувати себе захищеною", – написала співачка.

Нагадаємо, 16 квітня в Україні публічним особам заборонили щепитися від коронавірусу залишковими дозами вакцини Pfizer.

Натомість,  з 10 липня в українських центрах вакцинації почали щепити вакциною Pfizer.

Як відомо, вакцинація проти COVID-19 в Україні стартувала 24 лютого 2021 року. Щеплення здійснюються п'ятьма препаратами: AstraZeneca (CoviShield) з Індії, CoronaVac від китайського виробника Sinovac Biotech, Pfizer і BioNTech (Comirnati) німецько-американського виробника, AstraZeneca італійського виробництва та вакцина AstraZeneca (SK-Bio) південнокорейського виробництва. 

Читайте також: Щепити 75% українців... до 2031 року: Що не так із нашою вакцинацією

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme