UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Порошенко в зеленці став мемом: З цього українці жартували на 30-річчя Незалежності

Події 24 серпня в столиці народили немаленьку кількість жартів та інтернет-мемів

Журналіст відділу новин
Порошенко в зеленці став мемом: З цього…
Скріншот із Facebook

В основному ці меми стосуються інциденту з Петром Порошенком, якого облили зеленкою.

 

Також у фокус інтернет-гумористів потрапила військова, яка знепритомніла під час параду, передає Depo.ua. Причому частиина військових у відповідних пабліках розкритикувала фотожаби, мовляв, це непристойно - сміятися з колеги і жінки, а частина сприйняла їх із гумором, адже жарти зовсім не злі.

Крім того, повеселив людей епізод із двома президентами, Віктором Ющенком та Петром Порошенком, які встали під час виконання гімну Євросоюзу, та інші моменти.

Нагадаємо, сьогодні, 24 серпня, біля станції метро "Хрещатик" на п'ятого президента України ПетраПорошенка напав невідомий.

Він облив лідера "ЄС" зеленкою. Поліція оперативно затримала нападника. У "Євросолідарності" заявили, що це був провокатор від Зеленського. Порошенко невдовзі після нападу на нього відправився на Співоче поле для виступу.

У соцмережі тим часом з'явилися фото нібито нападника Порошенка, який родом з Чернігівщини і навчався у Козелецькому ветеринарному коледжі.

Додамо, що це не перший публічний напад на Порошенка. У грудні 2019 року колишній "правосек" Андрій Самошкін кинув у п'ятого президента яйцем, в яке була закачане зеленка.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme