UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Порошенко закликав Зеленського "не намагатися його зупинити зеленою шмарклею"

П'ятий президент Петро Порошенко закликав свого наступника Володимира Зеленського не боятися український народ і пообіцяв знову мобілізувати увесь світ навколо України

Журналіст відділу новин
Порошенко закликав Зеленського "не намаг…
Фото: "ЄС"

 "Не хотів цього говорити, але вимушений сказати. Володимире Олександровичу, я розумію – страшно. Я розумію, що ви волонтерів, військових, справжніх патріотів боїтеся більше, ніж Путіна. Не намагайтеся нас зупинити вашою зеленою шмарклею. У вас нічого не вийде, хоча зараз ви сховали цих негідників на Банковій", – сказав Порошенко.

Він закликав Зеленського не боятися його, не боятися "цих десятків тисяч людей, які сьогодні зібралися тут для того, щоб відсвяткувати ювілей Незалежності", передає Depo.ua із посиланням на прес-службу "ЄС".

П'ятий президент пообіцяв знову мобілізувати увесь світ навколо України  і повернути усі тимчасово окуповані українські землі.

Нагадаємо, сьогодні, 24 серпня, біля станції метро "Хрещатик" на п'ятого президента України ПетраПорошенка напав невідомий.

Він облив лідера "ЄС" зеленкою.

Поліція оперативно затримала нападника.

У "Євросолідарності" заявили, що це був провокатор від Зеленського.

Порошенко невдовзі після нападу на нього відправився на Співоче поле для виступу.

Додамо, що це не перший публічний напад на Порошенка. У грудні 2019 року колишній "правосек" Андрій Самошкін кинув у п'ятого президента яйцем, в яке була закачане зеленка.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme