Працював у дитсадку і керував підрозділом секти: З'явилися нові подробиці з біографії Гогілашвілі

Судимість на Росії та шлюб із помічницею президента Володимира Зеленського – не єдині факти з біографії скандального вже колишнього заступника глави МВС Олександра Гогілашвілі

Журналіст стрічки новин
Працював у дитсадку і керував підрозділо…
Фото: Facebook Олександра Гогілашвілі

Так, екс-чиновник, який влаштував скандал на блокпості в Донецькій області 11 грудня, працював рік (з 1995 по 1996) вихователем у дитячому садку в Ростові-на-Дону, що на Росії.

Як свідчать дані на сайті Миротворець, куди потрапив Гогілашвілі, він також звинувачувався у шахрайстві у великих розмірах та у підробці державних документів. Йому навіть дали п'ять років умовного терміну, пише Depo.ua.

Протягом десяти років (2000-2010) Гогілашвілі був представником вищої ієрархічної ланки секти "Центр здорової молоді", яка була структурним підрозділом секти "Царство Бога". Там він обіймав "посаду" керівника Відділу зв'язків із громадськістю українського регіону "ЦЗМ". Центр нібито спеціалізується на лікуванні за гроші від шкідливих звичок.

З 2008 року Гогілашвілі паралельно з роботою в центрі був продюсером дитячого телеканалу "ТБН".

Невідомо, коли скандальний екс-чиновник набув українського громадянства, однак ще у листопаді 2015 року йому було видано посвідчення на тимчасове проживання. Також він є майстром спорту з дзюдо. 

Після того, як стало відомо про скандал з Гогілашвілі на блок-посту, у мережі поширилась інформація, що він є чоловіком особистої помічниці Зеленського Марії Левченко. Однак і в її біографії не все "чисто". Хоч вона і працює в Офісі президента, там вона офіційно не оформлена. Зарплату вона отримує у студії "Квартал 95". Встановити ці факти журналістам вдалось завдяки тому, що декларацію секретар Зеленського не подавала. 

За даними ZN.UA, робоче місце Левченко перебуває не за межами кабінету глави держави, а безпосередньо у ньому. Таким чином жінка, чоловік якої має російське громадянство, може бути присутньою під час важливих нарад президента, зокрема, щодо затримання "вагнерівців".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що відео, на якому Гогілашвілі скандалить на донецькому блокпості, видалили з YouTube. Однак в мережі з'явилося відео ще одного скандалу Гогілашвілі з силовиками. Там він лається на поліцейських та називає їх "тупими".

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme