UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Прес-секретарка Єрмака розхвалила його з усіх боків у пості-привітанні з днем народження

Речниця керівника Офісу президента Андрія Єрмака Дар'я Зарівна написала зворушливе привітання своєму шефові з днем народження, у якому надто розхвалила його

Журналіст стрічки новин
Прес-секретарка Єрмака розхвалила його з…
На фото: Андрій Єрмак та Дар'я Зарівна. Джерело: Facebook Дар'ї Зарівної

У дописі на Facebook вона зазначила, що їй цікаво "спостерігати за деякими людьми, які так енергійно й завзято працюють над демонізацією керівника Офісу президента", адже вона розуміє "справжні мотиви цих людей".

"Якби хоч щось із того, що вони кажуть про Андрія Єрмака, було правдою, я не лишалась би на Банковій жодної хвилини. Мене не дуже хвилює, що думають про мене інші, але хвилює, що я сама про себе думаю. Чи вірю в те, що роблю, чи відповідає це моїм цінностям, чи довіряю людям, з якими працюю. Точно можу сказати, що сьогодні відповідь на кожне з цих запитань – "так". З днем народження, Андрій Єрмак", – написала вона у Facebook, передає Depo.ua.

Зарівна зауважила, що тішиться, що влітку 2019 року прийняла пропозицію працювати разом з Єрмаком.

"Вдячна за уроки, які вже засвоїла. І за можливість вчитися далі, щодня", – розповіла вона й натякнула, що Єрмак є прискіпливим керівником, але має "щиру й справжню любов до країни".

Також вона подякувала йому "за уроки тримати удари і вміння відповідати на удар".

"А ще того, як не дозволити владі змінити себе. Влада – найкращий лакмусовий папірець для людей. За цей час я бачила, як багатьом від неї зривало дах. Але помічник Президента України, з яким я прийшла працювати два з половиною роки тому, ніяк не змінився, ставши керівником Офісу Президента України. І це викликає безумовну повагу", – написала вона.

 

Нагадаємо, що 17 листопада Міжнародна група розслідувачів Bellingcat опублікувала першу частину розслідування про спецоперацію із затримання "вагнерівців". Спецоперація під назвою "Авеню" мала завершитися примусовою посадкою літака з бойовиками "Вагнера" в Україні. Однак в останній момент розвідники зустрілися з політичним керівництвом і операцію "перенесли". Стало відомо, що саме голова ОП Андрій Єрмак запропонував відкласти операцію на тиждень. Він розповів подробиці розмови з Єрмаком про перенесення операції по "вагнерівцях"

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme