Притула закликав українців, які можуть доїхати до Києва, терміново везти зброю: "Гроші повертаємо одразу"

Телеведучий та політик Сергій Притула закликав українців, які можуть доїхати до Києва, привозити будь-яку військову допомогу

Максим Карпенко

За його словами, потрібна будь-яка військова допомога: бронежилети, каски, дрони, рації, тактичне спорядження, наколінники, тепловізори, прилади нічного бачення, набої під натівський калібр, натівські аптечки, турнікети, кровоспинні.

Про це повідомляє Depo.ua із посиланням на допис Притули у Facebook.

Зокрема, він закликає мешканців Вінниччини, Черкащини, Кропивниччини та Хмельниччини скуповувати військову амуніцію у своїх містах та везти до Києва.

"Всі сплачені вами гроші я повертаю при передачі снаряги — вам треба довезти це до нашого волонтерського центру, далі ми самі… В Києві везти на Гончара 65. Дзвонити нікуди не треба, купляйте і везіть, ГРОШІ ПОВЕРТАЄМО ВІДРАЗУ. В Києві окрім військових є тисячі тероборонівців, якім потрібно ВСЕ і ЗРАЗУ. Скільки б ви чого не привезли з переліку — ЗНАДОБИТЬСЯ ВСЕ", – наголосив він.

Нагадаємо, зранку 24 лютого президент РФ Володимир Путін оголосив по початок військової операції проти України. Після цього почався обстріл українських міст.

Президент Володимир Зеленський оголосив про введення в Україні воєнного стану. Вже незабаром народні депутати схвалили рішення про запровадження воєнного стану на всій території нашої держави.

Згодом президент Володимир Зеленський повідомив, що Україна розірвала дипломатичні відносини з Росією і аявив, що Україна готова надати зброю усім, хто хоче боронити державу від вторгнення Росії.

Станом на ранок 26 лютого українські військові ліквідували понад 3 500 російських окупантів і знищили майже тисячу одиниць російської військової техніки.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини на Depo.ua