UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Пушилін після з'їзду "Єдиної Росії" заявив, що хоче переговорів із Зеленським

Ватажок так званої "ДНР" Денис Пушилін заявив про "необхідність розпочинати діалог" з президентом України Володимиром Зеленським

Журналіст стрічки новин
Пушилін після з'їзду "Єдиної Росії" заяв…
На фото: Денис Пушилін. Скріншот

Про це Пушилін сказав після того, як відвідав з'їзд російської партії влади "Єдина Росія", де він разом з лідером "ЛНР" Леонідом Пасічником отримали партквитки цієї політсили.

Як пише Depo.ua, про необхідність переговорів Пушилін повідомив в ефірі російського пропагандистського YouTube-каналу "Соловйов Live".

За словами ватажка донецьких бойовиків, практично зі з'їзду партії він приїхав на ефір до Соловйова.

Під час інтерв'ю Пушилін заявив, що Зеленському "у будь-якому разі варто було б сісти й говорити про сусідство" з ним та Пасічником.

Нагадаємо, що раніше українська влада неодноразово заявляла, що не бачить сенсу вести переговори з терористами, оскільки вони керовані з Кремля. Водночас президент РФ Володимир Путін усіляко уникає прямих переговорів із Володимиром Зеленським і підштовхує Київ до діалогу з квазіреспубліками "ДНР" та "ЛНР". На початку грудня Пушилін заявив про підготовку нового "референдуму" в "ДНР"

29 листопада президент Туреччини Реджеп Ердоган запропонував стати посередником у перемовинах між Україною та Росією щодо Донбасу. У Зеленського привітали бажання Туреччини стати посередником та порадили Кремлю не відмовлятися від послуг Ердогана. Водночас у Кремлі таку ініціативу спочатку засудили, а потім повідомили про ймовірні перемовини президента Володимира Путіна з Ердоганом.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme