Путін відмовився зустрічатися із Зеленським віч-на-віч

Президент Росії Володимир Путін категорично відмовився зустрічатися із лідером України Володимиром Зеленським для мирних перемовин 

Олександра Мандровська

Зазначимо, що Зеленський уже неодноразово закликав Путіна виявити сміливість та розпочати з ним прямі переговори щодо закінчення російсько-української війни.

Про відмову "господаря Кремля" розмовляти з президентом України повідомив його прес-секретар Дмитро Пєсков низці росЗМІ, передає Depo.ua.

"Кремль вважає, що переговори РФ та України в нинішній ситуації мають вестись у тиші й не бути предметом розголосу. Кремль відмовляється від прямої розмови Володимира Путіна із Володимиром Зеленським", – сказав Пєсков.

За словами Пєскова, у делегацій є можливість доносити одна до одної свої позиції чітко та без зайвих посередників.

Також речник Путіна заявив про те, що підписання будь-яких документів за підсумками російсько-українських переговорів поки не йдеться. Зокрема, і тому, що Росія не відмовляється від курсу на денацифікацію України.

Нагадаємо, напередодні Володимир Зеленський закликав Путіна не боятися переговорів. За його словами, Путін має сісти за стіл переговорів, але не за 30-метровий стіл як з президентом Франції Емманюелем Макроном чи канцлером Німеччини Олафом Шольцом.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини на Depo.ua