UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Робили "елітний" алкоголь у ванні: на Тернопільщині ліквідували цех із майже мільйонним прибутком

На Тернопільщині поліціянти ліквідували підпільний алкогольний цех із місячним прибутком приблизно 1 млн гривень. Там виготовляли "елітний" алкоголь у звичайній ванні

Журналіст відділу новин
Робили "елітний" алкоголь у ванні: на Те…
Елітний алкоголь у ванній

Про це повідомив Департамент стратегічних розслідувань Нацполіції 17 березня, передає Depo.ua.

Так, організатори підпільного бізнесу збували фальсифіковану продукцію в роздрібну торговельну мережу, через інтернет-магазини та в заклади громадського харчування. Зокрема вони пропонували нібито горілку, коньяк, віскі, ром під "логотипами" українських та іноземних виробників.

У цьому цеху алкоголь виготовляли в антисанітарних умовах, а технологічні процеси не відповідали жодним нормам. Тож виготовлений алкоголь наражав споживачів на небезпеку, кажуть правоохоронці.

Окремі приміщення ангара учасники процесу використовували для виготовлення продукції, зберігання тари та готової продукції, сировини.

"Для змішування компонентів ділки використовували звичайну ванну, де відбувався "технологічний процес". Надалі алкогольну суміш зливали в бочки, а потім розфасовували у скляну тару, закуплену в пунктах вторинної сировини", — йдеться у повідомленні.

Місячний прибуток організаторів нелегального бізнесу міг сягати одного мільйона гривень.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme