UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Російська пропаганда заявляє про затримання "українських диверсантів" у Донецьку

Російська пропаганда продовжує нагнітати обстановку навколо нібито підготовки наступу українських військ на окуповані РФ райони Донбасу

Редактор стрічки новин
Російська пропаганда заявляє про затрима…
Скріншот

Представники терористичної псевдореспубліки "ДНР" повідомили про затримання "українських диверсантів".

У так званому "міністерстві держбезпеки" самопроголошеної "ДНР" зазначили, що 19 лютого "спецназ" відомства у Донецьку затримав українську "диверсійно-терористичну групу", передає Depo.ua.

"Українські диверсанти" нібито планували здійснити на території "республіки" підриви фільтраційних станцій, газопроводів та електропідстанцій. У "ДНР" заявили, що під час затримання "диверсанти" відстрілювалися, і були поранені два "спецназівця".

Донецький терорист Едуард Басурін, який називає себе "заступником начальника управління народної міліції ДНР" заявив, що українська сторона за останні дні влаштувала п'ять диверсій на території "ДНР". За його словами, до однієї з диверсій причетні "бойовики націоналістичного угруповання "Правий сектор".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на окупованій Донеччині розганяють паніку звісткою, ніби "диверсанти ЗСУ" намагалися підірвати нафтобазу в Оленівці і "Стирол" в Горлівці. 

Також повідомлялося, що на окупований Донбас з'їхалися мало не всі російські пропагандисти й місцеві розуміють, що серед них скоро будуть "жертви української агресії".

 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme