UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Російських студентів посилають слідом за кораблем: Європейські виші відраховують росіян

Уповноважена з прав людини на Росії Тетяна Москалькова повідомила про відрахування російських студентів з вищих навчальних закладів у Європі

Русскій корабель, іді нахуй
Слава Україні! Смерть ворогам!!
Російських студентів посилають слідом за…
Фото: Pixabay

Зокрема, російських студентів відраховують з вишів Франції, Чехії, Бельгії та інших країн.

Про це повідомляє Depo.ua із посиланням на допис Москалькової в Instagram.

"Міністерством (освіти та науки Росії, – ред.) ухвалюються безпрецедентні заходи із захисту прав російських студентів, яких відраховують із вишів Франції, Чехії, Бельгії та інших держав Європи у зв'язку із ситуацією в Україні", – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 25 лютого російський адвокат Порошенка у прямому ефірі російського телеканалу послав на три букви Міноборони Росії у пам'ять про загиблих українських військових на острові Зміїний.

27 лютого у Дніпрі з'явилися написи на табло громадського транспорту "Російський корабель, йди на х*й". А в Івано-Франківську цю фразу використали для креативного меню в одному з кафе.

Довідка: Зранку 24 лютого повідомлялося, що до українського острова Зміїний, що в Чорному морі біля Одещини, підійшло дві нерозпізнані цілі.

Після обіду 24 лютого на острові Зміїному російська авіація знищила всі будівлі. Морські піхотинці і прикордонники тримали оборону. Був здійснений авіаційний наліт російським "Су-24". Наразі на острові не залишилося жодної вцілілої будівлі.

Увечері стало відомо, що Зміїний був захоплений окупантами. Українські військові послали нах*й ворогів, які вмовляли українців здатися. Далі почався ракетно-артилерійський удар. У підсумку загинуло 13 українських прикордонників.

26 лютого у ДПСУ із посиланням на росЗМІ повідомили, що українських військових зі Зміїного доставили живими в тимчасово окупований Росією Севастополь. У відомстві сподіваються, що всі українські захисники острова Зміїний можуть бути живими.

28 лютого у ВМС ЗСУ підтвердили, що українські бійці з острову Зміїний живі й перебувають в полоні.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme