UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

"Русскій воєнний корабль – іді нах*й": "Руйнівник міфів" підтримав Україну (ВІДЕО)

"Руйнівник міфів" Джеймі Гайнеман підтримав Україну у війні з Росією
 

Русскій корабель, іді нахуй
Слава Україні! Смерть ворогам!!
"Русскій воєнний корабль – іді нах*й": "…
Фото: Джеймі Гайнеман / Facebook

Ведучий телешоу "Руйнівники міфів" Джеймі Гайнеман приєднався до світового флешмобу на підтримку України і послав росіян услід за їхнім воєнним кораблем.

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на поширене у мережі відео.

"Я Джеймі Гайнеман. Багато з вас бачили мене по телевізору. Мені треба щось сказати. Рускій воєнний корабль – іді нах*й!", – сказав він на камеру російською мовою з колоритним американським акцентом.

Англійською Гайнеман додав, що українці – молодці, і закликав російських солдат забиратися додому.

Нагадаємо, зранку 24 лютого президент РФ Володимир Путін оголосив про початок військової операції проти України. Після цього почався обстріл українських міст.

Президент Володимир Зеленський оголосив про введення в Україні воєнного стану. Вже незабаром народні депутати схвалили рішення про запровадження воєнного стану на всій території нашої держави.

Того ж дня російський воєнний корабель підійшов до острова Зміїний і запропонував здатися українським військовим і прикордонникам, які його боронили. У відповідь один з прикордонників сказав: "Русскій воєнний корабль – іді нах*й!". Ця фраза потрапила в інтернет і швидко стала девізом української війни проти російських окупантів.

2 березня легендарна фраза прикордонника з острова Зміїний стала всесвітнім флешмобом: її використав у своєму виступі республіканець від штату Небраска Бен Басс.

Станом на ранок 3 березня українські військові ліквідували майже 9 000 російських окупантів і знищили понад півтори тисячі одиниць російської військової техніки.

Читайте також: Підсумки дня: Де ЗСУ насипали російським окупантам 4 березня

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme