UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Судовий процес сторіччя: В Італії засудили перших 70 мафіозі "Ндрангети"

Італійський суд виніс перші вироки 70 членам "Ндрангети", наймогутнішого мафіозного угруповання країни, в рамках масштабного процесу проти мафіозі
 

Журналіст відділу новин
Судовий процес сторіччя: В Італії засуди…
Фото: ЕРА

Загалом суддя Клаудіо Паріс ухвалив 91 вирок членам "Ндрангети", з яких 70 були обвинувальними.

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на DW.

Зокрема, шестеро мафіозі отримали максимальні терміни позбавлення волі, на яких наполягала прокуратура – по 20 років ув'язнення.

Серед засуджених 62-річний Паскуале Галлоне, який вважається правою рукою босів "Ндрангети", а також Луїджу Макусо та Грегоріо Ніглії.

Ще 21 людина була виправдана.

Раніше стало відомо, що сотні членів "Ндрангети", наймогутнішого мафіозного угруповання Італії, постануть перед судом у регіоні Калабрія в рамках найбільшого протягом останніх трьох десятиліть судового процесу.

У судовому процесі є 355 обвинувачених, понад 900 свідків та 400 адвокатів. Також будуть присутні безпрецедентні 58 державних свідків, готових порушити кодекс мовчання та розкрити секрети клану. Судовий процес проходитиме в спеціально обладнаному приміщенні в Калабрії і триватиме понад два роки.

Звинувачення включають участь у мафіозних групах, вбивство та замах на вбивство, незаконний обіг наркотиків, здирництво, лихварство, розголошення службових таємниць, зловживання службовим становищем, зберігання вкрадених товарів та відмивання грошей.

Нагадаємо, 5 травня у ході об'єднаного італо-німецького поліцейського розслідування проти найпотужнішого в Італії організованого кримінального угруповання "Ндрангета" вдалося затримати 31 підозрюваного мафіозі.

7 серпня в італійському аеропорту "Чампіно" затримали 70-річну Марію Ліччарді, яку називають "Хрещеною матір'ю" італійської мафії.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme