UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

TikTok заборонив росіянам публікувати відео, навіть з VPN, – Федоров

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров повідомив про низку компаній, які припинили працювати на росії

Русскій корабель, іді нахуй
Слава Україні! Смерть ворогам!!
TikTok заборонив росіянам публікувати ві…
Фото: Pixabay

За його словами, з кожним днем рф втрачає дедалі більше міжнародних компаній.

Про це повідомляє Depo.ua із посиланням на допис Федорова у Telegram.

"TikTok заборонив користувачам із рф викладати ролики, навіть використовуючи VPN. Про це сьогодні повідомила пресслужба компанії", – йдеться у повідомленні.

Окрім цього, російського оператора мобільного зв'язку "Мегафон" виключили з міжнародної асоціації операторів. GSMA також виключили оператора мобільного зв'язку з "переліку роумінгових партнерів" (Roaming Partner Listing, RPL).

"DataArt припинила діяльність у росії. Це компанія, що займається аутсорсингом програмного забезпечення та спеціалізується в галузі internet-застосунків", – додав Федоров.

Також роботу на території рф та Білорусі припинив міжнародний фотобанк Depositphotos. Фотобанк та VistaCreate припиняють усі продажі та надання послуг клієнтам та партнерам із рф та Білорусі.

"Платіжна система JCB вирішила припинити роботу в росії. JCB — найбільша платіжна система Японії та одна із семи провідних платіжних систем світу. Вона посідає третє місце серед усіх карткових платіжних систем за кількістю точок прийому карт", – резюмував він.

Tik Tok заборонив росіянам публікувати відео, навіть з VPN, – ФедоровМіністр цифрової трансформації України Михайло Федоров повідомив про низку компаній, які припинили працювати на росії

Як відомо, велика кількість західних компаній почали відмовлятися від російського ринку, зупиняти експорт до цієї країни, закривати там свої сервіси, магазини, згортати інвестиції. Зокрема йдеться про IKEA, Jysk, Spotify, H&M, Apple тощо.

Нагадаємо, зранку 24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок військової операції проти України. Після цього почався обстріл українських міст.

Президент Володимир Зеленський оголосив про введення в Україні воєнного стану. Вже незабаром народні депутати схвалили рішення про запровадження воєнного стану на всій території нашої держави.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme