UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У 2022 році депутатам можуть дозволити дистанційне голосування

Законопроект, який передбачатиме можливість дистанційного голосування для народних депутатів, буде зареєстровано у Верховній Раді після Нового року
 

Журналіст відділу новин
У 2022 році депутатам можуть дозволити д…
Фото: ВРУ

Зараз "слуги народу" працюють над цим законопроектом про дистанційне голосування і все йде до того, що він буде одним із перших, який буде внесений після Нового року.

Про це в ефірі програми "Подробиці тижня" на телеканалі "Інтер" розповів спікер парламенту Руслан Стефанчук, інформує Depo.ua.

"Ми зараз продовжуємо роботу над цим законопроектом. Я думаю, що він буде одним із перших, який буде внесений після Нового року", – заявив Стефанчук.

Він обґрунтовує необхідність наявності такої системи, тим, що Верховній Раді потрібен запобіжник у разі виникнення непередбачуваної ситуації. Зокрема, йдеться про загострення ситуації з COVID-19 або можливої збройної агресії, у зв'язку з чим народні депутати не зможуть зібратися в парламенті для ухвалення рішень.

Нагадаємо, 20 березня 2020 року Руслан Стефанчук спільно з народним депутатом із парламентської фракції "Слуга народу" Миколою Стефанчуком зареєстрували у парламенті законопроект №3250 "Про підстави та порядок проведення пленарних засідань Верховної Ради України та засідань комітетів Верховної Ради України в режимі відеоконференції на період здійснення заходів, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню короновірусної хвороби (COVID-19)". Однак 1 вересня того ж року проект закону було знято з розгляду.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme