UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Канаді фотограф зібрав для України пів мільйона доларів за дві картини

Завдяки активним продажам 300 тисяч доларів вдалося зібрати за 14 годин

Журналіст стрічки новин
У Канаді фотограф зібрав для України пів…
Одна з проданих картин канадського фотографа

Фотограф Едвард Буртинський, який народився в українській діаспорі в Сент-Катаріні, Онтаріо, зібрав для України 600 тисяч доларів за менш ніж добу. У своєму аккаунті у твіттері він опублікував пропозицію – придбати два його знімки, щоб підтримати Україну. Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на допис фотографа.

"Моє серце та історія моєї родини в Україні. У відповідь на трагедію, що розгортається на моїй історичній батьківщині, я випускаю спеціальне видання двох своїх принтів (розміром 30х40) для перших 30 людей, які пожертвують $10 тис. на гуманітарну допомогу Україні. Слава Україні!" – анонсував фотограф. 

Світлини, які продав фотограф

Принти, які продав Едвард Буртинський

Протягом 14 годин на його фонд охочі перерахували 300 тисяч доларів. Червоний хрест подвоїв цю суму - і в результаті завдяки фотографу вдалося зібрати $600 тис. 

"Фотографія - це про те, що світло перемагає темряву. Дякуємо всім, хто допоміг зібрати $600 тис. за трохи більш ніж 14 годин.  Народу України: ми з вами. Слава Україні!" – підписав допис Едвард Буртинський.

Едвард Буртинський - один із найвідоміших фотографів і художників. Він прославився унікальними знімками - в його роботах зображені місця з усього світу, які демонструють зростаючий розвиток індустріалізації та її вплив на природу та людське життя.

Нагадаємо, Україну в боротьбі з російськими окупантами підтримали популярні всесвітньовідомі співаки - вокаліст гурту "The Rolling Stones" Мік Джаггер та британський співак та ексучасник гурту "Бітлз" Пол Маккартні.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme