UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Канаді подали заявку на сертифікацію ліків проти коронавірусу

Американська фармацевтична компанія Merck подала до Департаменту охорони здоров’я Канади заявку на реєстрацію таблеток проти коронавірусу "Молнупіравір"

Максим Карпенко
Журналіст стрічки новин
У Канаді подали заявку на сертифікацію л…
Фото: Pixabay

Зараз триває поступове затвердження революційних ліків проти коронавірусної хвороби.

Про це повідомила віце-президент канадського департаменту Merck Дженіфер Чанг в інтерв’ю телеканалу CBC, пише Depo.ua.

"Ми співпрацюємо із Департаментом охорони здоров’я Канади у процесі поступового затвердження. Це значить, що ми надсилаємо дані про безпеку, якість та ефективність, щойно вони стають доступними", – сказала вона.

Зазначається, що визначити часові рамки на затвердження таблеток встановити зараз неможливо. При цьому компанія вже веде перемовини із урядом Канади стосовно закупівлі партії "Молнупіравіру" для потреб канадської системи охорони здоров’я.

"Ми працюватимемо із урядами по всьому світу, дотримуючись стратегії багаторівневого ціноутворення, що ґрунтуватиметься на даних Світового банку стосовно відносної спроможності кожної держави фінансувати свою системи охорони здоров’я та боротьбу із COVID-19", – зазначила віце-президент.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що ВООЗ називає появу таблеток від COVID-19 "святим Граалем". Як стверджує виробник, пігулки допомагають вдвічі знизити вірогідність госпіталізації та смерті від хвороби. 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme