UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У команді Безоса розповіли, як готуються до польоту в космос

Мільярдер та засновник Amazon Джефф Безос веде із членами своєї команди останні приготування до суборбітального космічного польоту

Журналіст стрічки новин
У команді Безоса розповіли, як готуються…

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на "Голос Америки".

Безос та три інші члени його команди готуються до запуску пілотованого суборбітального польоту космічної ракети New Shepard компанії Blue Origin.

Запуск відбудеться у вівторок, 20 липня, зі стартового майданчика у Техасі. Політ автоматизованої ракети, що не потребуватиме управління з боку екіпажу, триватиме 11 хв.

На борту капсули будуть наймолодша людина в історії, що летить у космос, – 18-річний студент Олівер Деймен, а також найстарша людина – 82-річна Воллі Фанк. Ще одним членом команди стане брат засновника Amazon – Марк Безос.

За планом New Shepard підніметься на висоту в 100 км, після чого капсула з екіпажем повернеться на Землю.

Запуск транслюватиметься наживо на сайті BlueOrigin.com 20 липня о 12:30 за Києвом.

Нагадаємо, 11 липня корабель VSS Unity британського мільярдера Річарда Бренсона, який здійснив суборбітальний космічний політ, успішно повернувся на землю.

Водночас у компанії Безоса не визнають політ Бренсона в космос. Тому Безос разом зі своїм братом та ще двома пасажирами зібрався вирушити на земну орбіту на кораблі власної компанії Blue Origin

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme