UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У мережі висміяли нову назву Facebook: Фотожаби

Користувачі мережі жартівливо відреагували на зміну назви компанії Facebook, про що 28 жовтня оголосив її генеральний директор Марк Цукерберг

Журналіст стрічки новин
У мережі висміяли нову назву Facebook: Ф…
Cкріншот

Компанію вирішили перейменувати на Meta. Таке рішення компанія ухвалила на тлі хвилі критики після оприлюднення десятків тисяч внутрішніх документів. Сам Цукерберг зазначив, що зміна назви на Meta є частиною стратегічного зрушення, щоб наголосити на розвитку віртуального світу. При цьому, соціальна мережа Facebook не змінює назву.

Користувачі соціальних мереж часу не втрачали та вже висміяли це. Depo.ua пропонує переглянути перлини народної творчості.

фотожаба

Фотожаба з цукербергом

цукерберг фотожаби

У мережі публікують фотожаби про нову назву компанії Фейсбук

фотожаби про нову назву Фейсбука

українці висміюють нову назву Фейсбука

фотожаба про фейсбук

Фото: паблік "Баба і кіт", Viktor Bened

Нагадаємо, що акції компанії Facebook після оголошення від генерального директора Марка Цукерберга про перейменування корпорації на Meta почали рости в ціні. Згідно з даними торгів, зростання почалося на тлі заяви Цукерберга про ребрендинг компанії.

29 жовтня компанія Facebook перейменувала свої акаунти у соціальних мережах після офіційного оголошення про зміну назви на Meta. Відтепер її акаунти у Facebook, Twitter та YouTube називаються Meta, а в Instagram – wearemeta.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme