UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Новій Зеландії жінка опублікувала оголошення про продаж свого чоловіка

Мешканка Нової Зеландії виставила свого чоловіка на аукціон через образу

Максим Карпенко
Журналіст стрічки новин
У Новій Зеландії жінка опублікувала огол…
Фото: Pixabay

Зокрема, чоловік поїхав на риболовлю та залишив свою дружину з дітьми під час шкільних канікул.

Про це повідомляє Depo.ua із посиланням на Independent.

Жінка сильно розлютилася та образилася на такий вчинок. Вона вирішила вдатися до кардинальних дій та опублікувала на онлайн-аукціоні "TradeMe" оголошення про продаж свого коханого. 

"Продається чоловік. Зріст – 184 сантиметри. Вік – 37 років. Любить полювання та риболовлю, захоплюється фермерством. Можливо, буває тривожним у незнайомій обстановці, але вміє заспокоюватися самостійно. Легкий в управлінні. Мав кількох власників. Обміну та поверненню не підлягає", – йдеться в описі.

Зазначається, що чоловік не образився на витівку дружини, а навпаки, активно стежив за торгами, сподіваючись на чималі гроші. Втім, за такий лот люди були готові віддати лише близько 70 доларів.

Дещо згодом повідомлення про продаж чоловіка зникло з платформи, через "порушення правил". За словами менеджера "TradeMe", він вперше бачив повідомлення про продаж людини на аукціоні.

Нагадаємо, у вересні минулого року стало відомо, що у Бразилії жінка отруїла колишнього коханця та його наречену перед весіллям. Внаслідок цього померла собака, ще четверо дорослих та одна дитина перебували у важкому стані через отруєння.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme