У Раді сталася ще одна бійка: Хто кого почубив цього разу (ФОТО, ВІДЕО)

Під час пленарного засідання 16 липня у Верховній Раді знову сталася сутичка між народними депутатами від різних фракцій 

Михайло Хомченко

Про це повідомляє Depo.ua.

Конфлікт відбувся між Вадимом Івченком від "Батьківщини" та "слугою народу" Миколою Сольським.

Про причину сутички наразі невідомо, але візуально конфлікт розпочався з того, що нардеп Івченко під час розмови накинувся на Сольського і завдав йому удару в обличчя.

Колеги народних обранців заспокоїли досить швидко. Після удару між ними встали кілька нардепів. Одні – заспокоювали Сольского, інші намагалися не допустити нового спалаху агресії з боку Івченка.

Через кілька хвилин Івченко підійшов до Сольського знову. Після короткої, але емоційної розмови, вони нібито помирилися і потиснули один одному руки.

У коментарі для видання "Лівий берег" Івченко розповів, що конфлікт між ним та Сольським розпочався ще на засіданні аграрного комітету.

"Я йому (Сольському, – ред.) прямо казав, що він взагалі не чує аграріїв, лобіює законопроекти в інтересах земельних рейдерів, зокрема. І лобіює свої електровози в "Укрзалізниці", – сказав нардеп.

За його словами, перепалка продовжилася вже у сесійній залі.

"Я ще раз йому сказав, що він не діє в інтересах українських аграріїв, протягує через комітет свої законопроекти. На що він мене нецензурною лайкою "послав". Звісно, як я міг на таке відреагувати? Адекватно. Але це тривало недовго. Ми відразу розійшлися", – підсумував Івченко.

Фото: Скріншот

Нагадаємо, 17 червня нардепи у Раді влаштували бійку після заяви "слуги" про бажання розстріляти ОПЗЖ.

Довідка: Вадим Івченко – депутат Верховної Ради VIII, IX скликань від ВО "Батьківщина". Заступник голови комітету Ради з питань аграрної політики та земельних відносин. Співголова МГО "Депутатський контроль".

Микола Сольський – депутат Верховної Ради IX скликання від партії "Слуга народу". Український юрист, підприємець.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини на Depo.ua