UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У США за лічені години після появи COVID-симптомів померла 4-річна дитина: Її мати була антивакцинаторкою

У Техасі (США) коронавірус вбив чотирирічну дитину, яка підхопила хворобу від своєї матері

Журналіст стрічки новин
У США за лічені години після появи COVID…
Фото: ЕРА

Мати дитини була проти щеплення. Жінка захворіла ще 6 вересня. Вона ізолювалася від рідних, однак це не допомогло уникнути зараження її доньці. Дівчинка пішла з життя протягом декількох годин після появи симптомів вірусу. 

Як інформує Depo.ua із посиланням на Metro, у дитини спершу піднялася температура і їй дали ліки. Але вже до сьомої години ранку дівчинка померла. За словами матері, дитина померла уві сні після того, як вночі у неї піднялася температура.

"Я була однією з тих, хто проти (вакцини, – ред.), я була проти. У результаті – я захворіла на COVID-19", – розповіла жінка.

За повідомленнями місцевих ЗМІ, у дитини не було позитивного результату тесту на COVID-19, але було підтверджено, що вона є носієм вірусу. Однак, попри те, що смерть дитини фахівці описують як пов'язану з COVID-19, розслідування ще не підтвердило точну причину. Наголошується, що дитина не була в школі від 1 вересня і не контактувала з кимось хворим там. Передбачається, що вона, вірогідно, заразилася вірусом у будинку.

Раніше повідомлялося, що в США від COVID-19 помер антивакцинатор, який хвалився, що першим назвав коронавірус "обманом", і радіоведучий, який проводив паралелі між кампанією по вакцинації й нацизмом.

Нагадаємо також, що в Ізраїлі від коронавірусу помер лідер противників вакцинації Хай Шауляй. Під час перебування в госпіталі Шауляй викладав відео, в якому заявляв, що підключений до кисневого апарату і задихається без нього.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme