UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У TikTok назавжди забанили "РИА Новости" та видалили заяви Пасічника й Пушиліна

Соціальна мережа TikTok в ніч на 19 лютого заблокувала аккаунт російського державного агентства "РИА Новости"

Журналіст стрічки новин
У TikTok назавжди забанили "РИА Новости"…
Фото: ТАСС

Видалено також відео зі зверненням глав угруповань "ДНР" Дениса Пушиліна і "ЛНР" Леоніда Пасічника про евакуацію людей з непідконтрольних уряду України територій на Росію.

Про це пише Depo.ua із посиланням на РИА Новости.

Канал "РИА Новости" доступний для користувачів, але лише для перегляду раніше опублікованих відео. Нині агентство не може публікувати там відеоролики. 

"Ваш аккаунт закритий назавжди через численні порушення Правил спільноти", – йшлося в ньому.

Відомо, що відео Пасічника та Пушиліна були опубліковані 18 лютого, однак ролик було записано ще 16 лютого. Ця інформація є надзвичайно важливим доказом про те, що усе, що робить проти України РФ протягом останніх днів – це чітко спланована заздалегідь спецоперація з інсценуваннями та фейками. 

Цікаво, що мешканці Ростова-на-Дону і Ростовської області у мережі вкрай негативно відреагували на новину про те, що до них евакуюватимуть жителів "ЛНР" і "ДНР".

Відеозаписи із закликами про евакуацію жителів "Л-ДНР" зберігалися у папках під назвою "Кидок мангуста", яка може бути ім'ям військової операції Росії проти України.

Нагадаємо, що у "Л-ДНР" також заборонили виїзд чоловікам від 18 до 55 років та ставлять на "військовий облік" неповнолітніх.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme