UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Україна хоче зменшити кількість викидів на 65% до 2030 року

Україна планує зменшити кількість шкідливих викидів на 65% до 2030 року в межах Європейського Зеленого Курсу

Максим Карпенко
Журналіст стрічки новин
Україна хоче зменшити кількість викидів…
Фото: Кабмін

Перший віце-прем’єр-міністр України – міністр економіки Олексій Любченко під час зустрічі з Комісаром Європейської Комісії з питань навколишнього середовища, океанів і рибальства Віргініюсом Сінкявічюсом заявив, що Україна поділяє цілі ЄС у кліматичній політиці.

Зокрема, плани України є більш амбітними, адже ЄС планує скоротити кількість випадів до 55%, повідомляє Depo.ua із посиланням на прес-службу Кабміну.

Зі свого боку, Віргініюс Сінкявічюс зазначив, що Україні варто розглядати Європейський Зелений Курс не лише як орієнтир на екологічні зміни, а й у інвестиційному контексті.

"Під час зустрічі були обговорені питання запровадження циркулярної економіки. Українська сторона зазначила, що впровадження циркулярної економіки в нашій країні стає пріоритетним питанням економічного розвитку держави та закладене у низку державних стратегічних документів", – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що зараз триває робота з наближення законодавства у сфері управління відходами, яке сприяє удосконаленню системи управління відходами та переходу до циркулярної економіки.

Нагадаємо, нещодавно вчені зробили невтішну заяву щодо розміру озонової діри. За їх словами, цього року вона найбільша за всю історію спостережень. 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme