UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Україна закрила пункти пропуску з Росією і Білоруссю

Україна вирішила тимчасово закрити пункти пропуску через державний кордон з Росією і Білоруссю

Ірина Макодзеба
Редактор стрічки новин
Україна закрила пункти пропуску з Росією…
Фото: ДПСУ

Прем'єр-міністр Денис Шмигаль заявив, що уряд через відкриту війну Росії проти України ухвалив рішення про тимчасове закриття пунктів пропуску через державний кордон з країною-агресором і Білоруссю.

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на "Урядовий портал".

"Громадяни України, які перебувають на території цих країн і хочуть повернутись додому, зможуть в’їхати в Україну спокійно і безперешкодно. І ми закликаємо: повертайтесь, доведіть, що ви на боці світла", – сказав Шмигаль. 

Нагадаємо, зранку 24 лютого президент РФ Володимир Путін оголосив по початок військової операції проти України. Після цього почався обстріл українських міст.

Президент Володимир Зеленський оголосив про введення в Україні воєнного стану. Вже незабаром народні депутати схвалили рішення про запровадження воєнного стану на всій території нашої держави.

Згодом президент Володимир Зеленський повідомив, що Україна розірвала дипломатичні відносини з Росією і заявив, що Україна готова надати зброю усім, хто хоче боронити державу від вторгнення Росії.

Станом на ранок 26 лютого українські військові ліквідували понад 3 500 російських окупантів і знищили майже тисячу одиниць російської військової техніки.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme