Україно-польський фільм "Я працюю на цвинтарі" злили у мережу до офіційного релізу

Український художній фільм 2021 року режисера Олексія Тараненка, знятий у копродукції України та Польщі, виклали у мережу інтернет
 

Михайло Хомченко

Це відбулося до офіційного релізу фільму у кінотеатрах та на платних стрімінгових сервісах.

Про це повідомив автор однойменної книги "Я працюю на цвинтарі" Павло Белянський, інформує Depo.ua.

"Фільм "Я працюю на цвинтарі" злили в мережу... Що сказати... Ласкаво просимо", – написав Белянський.

У коментарях він зауважив, що тепер, швидше за все, фільм у прокат вже не вийде.

У свою чергу користувачі пишуть, що на платформі HD Rezka фільм заблокований.

Нагадаємо, 28 вересня Національна премія кінокритиків "Кіноколо" оголосила список номінантів у всіх цьогорічних категоріях. Фільм "Я працюю на цвинтарі" потрапив до категорії "Відкриття року".

Довідка: Фільм "Я працюю на цвинтарі" – український художній фільм 2021 року режисера Олексія Тараненка, знятий у копродукції України та Польщі. Фільм є дебютом режисера у повнометражному художньому кіно. Сценарій фільму базується на однойменній книзі "Я працюю на цвинтарі" блогера та письменника Павла Белянського в українському перекладі Романа Коляди.

Головний герой фільму, Олександр, в минулому архітектор, наразі працює на цвинтарі та має свою контору з виготовлення пам'ятників. Кожного дня до нього приходять нові люди для замовлення пам'ятників близьким. Життєві ситуації, іноді – сумні, іноді – комічні. Але і в житті головного героя є таємниця, яка не дає йому стати щасливою людиною.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини на Depo.ua