UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Українського кота Степана висунули на "Оскар" серед блогерів

Степан зібрав вже понад $10 тисяч для тварин в Україні

Українського кота Степана висунули на "О…

Українського кота-блогера Степана, який переїхав до Франції після нападу РФ на Україну разом із господарями, номінували на престижну премію World Influencers and Bloggers Awards 2022.

Про це повідомили на сторінці кота-блогера в Instagram, передає "ДС". Церемонія нагородження лауреатів відбудеться 18 травня в Каннах (Франція).

"Дуже почесно, що це буде збір коштів для України. Мої дорогі друзі з Європи та США, якщо ви хочете долучитися до заходу, ви можете придбати квитки – усі кошти буде спрямовано на благодійність", – зазначають у публікації.

Відзначимо, раніше найвідоміший український кіт Степан, за яким на сторінці в Instagram стежить 1,2 мільйона підписників, зібрав понад 10 тисяч доларів на допомогу тваринам в Україні, які постраждали від війни. 

"Дорогі мої друзі, я щиро вдячний за вашу чуйність і підтримку! Ми зібрали 10 тисяч доларів. Ваш внесок безцінний — завдяки вашій підтримці ми можемо забезпечити г ідний догляд та лікування кожній тварині в Україні. Дуже дякую", — зазначено на сторінці Степана.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme