UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Українці телефонують в Міноборони РФ: "Ви тіла своїх солдатів забирати будете, вони тут засмічують землю" (ВІДЕО)

Українці телефонують чиновникам з Міністерства оборони Росії та запитують, коли вони заберуть тіла мертвих російських військових

Українці телефонують в Міноборони РФ: "В…
Фото: Pixabay

Для цього українці користуються великим масивом особистих даних російських військових чиновників, який виклали у мережу міжнародна хакерська група Anonymous.

Про це повідомляє Depo.ua із посиланням на відео, опубліковане на Telegram-каналі "Одеса INFO".

"Алло, Ірино? Доброго вечора. Це Україна вас турбує вночі. Ви працюєте у Міноборони РФ? Іриночко, вам велике вітання з Києва, велике вітання з Тернополя та зі Львова. Та з Харкова. А ви збираєтеся ваших полонених забирати та трупи? Більше 2 тисяч трупів валяються на нашій українській землі, засмічують її. Будете трупи забирати? Що тут роблять ваші солдати на моїй землі?" – запитав українець у працівниці Міноборони РФ, після чого вона повісила слухавку.

Дані чиновників МО Росії можна знайти за адресою https://mega.nz/file/U3JAGRKL#fvwxJOQgODvHTKK37d5vaU3eCi8E3B5atDe1fXu_Zjs.

Нагадаємо, що раніше хакерське угруповання Anonymous оголосило, що починає боротьбу проти Росії – і тут же "поклало" сайти пропагандистського ЗМІ RT та Міноборони.

А раніше невідомі хакери зламали сайти Путіна та Держдуми.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme