Українцям майже все одно, відправлять Разумкова у відставку чи ні, – дослідження Українського інституту майбутнього

Згідно з дослідженням Українського інституту майбутнього, громадянам України практично немає різниці, чи відправлять спікера парламенту Дмитра Разумкова у відставку

Максим Карпенко
Журналіст стрічки новин
Українцям майже все одно, відправлять Ра…
Скріншот

Завтра, 7 вересня, починається новий політичний сезон. Однією з головних інтриг залишається відставка Разумкова.

Про це написав на своїй сторінці у Facebook директор Українського інституту майбутнього Вадим Денисенко, повідомляє Depo.ua.

"Так от, на сьогодні ми можемо чітко сказати: українцям фактично все одно, чи відбудеться відставка Голови Верховної Ради Дмитра Разумкова чи ні. Згідно з даними онлайн опитування, яке провів Український інститут майбутнього, 26% респондентів зазначили, що їм важко відповісти, чи підтримують вони відставку Голови ВР", – йдеться у дописі.

Водночас, зазначається, що 22% українців повністю підтримують таке рішення. Ще 20% скоріше підтримують, а 21% – скоріше не підтримують.

"Простіше кажучи, якщо завтра це питання виникне - це не викличе ані народного гніву, ані якихось серйозних політичних баталій. Якщо, звичайно, не підігріти штучно цю історію. Але, поки розігрівачів на горизонті не видно)", – додав Денисенко.

Українцям майже все одно, відправлять Разумкова у відставку чи ні, – дослідження Українського інституту майбутнього

Нагадаємо, 11 серпня народний депутат від партії "Слуга народу" Олександр Качура повідомив, що його колеги не планують відправляти у відставку Разумкова. За словами нардепа, чутки, які поширюють ЗМІ, є "вкидом, націленим на розкол фракції".

Напередодні низка українських ЗМІ із посиланням на неназване джерело повідомляли, буцімто в ОП відбувається підготовка до відставки Разумкова, який є спікером парламенту з 2019 року.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme