Уряд перейменував військкомати: Куди тепер звертатися призовникам

Кабінет Міністрів вніс зміни до положення про підготовку і проведення призову громадян України на строкову військову службу та прийняття призовників на військову службу за контрактом
 

Журналіст відділу новин
Уряд перейменував військкомати: Куди теп…
Фото: АрміяInform

Положенням передбачається змінити назву військових комісаріатів на територіальні центри комплектування та соціальної підтримки, а також посади військових комісарів – на керівників територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки.

Відповідне рішення було ухвалене на засіданні уряду 15 грудня, інформує Depo.ua.

Також постановою передбачається уточнити порядок приписки до призовних дільниць осіб з інвалідністю, які мають тяжкі захворювання та позбавлені можливості вільного пересування.

Крім того, згідно з постановою, будуть удосконалені окремі питання взаємодії територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки з органами державної влади, організаціями, установами, підприємствами у питаннях обліково-призовної роботи.

Нагадаємо, 28 жовтня Кабмін підтримав проект указу президента щодо перейменування військових комісаріатів на територіальні центри комплектування та соціальної підтримки.

29 жовтня на порталі "Дія" з'явиться можливість перевірити дані про військовий облік громадян.

Читайте також: Ізраїль, Норвегія і Швеція призивають в армію дівчат: Чи візьме Україна з них приклад

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme