UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

В ОАЕ закривають унікальний туристичний об'єкт: Що сталося

У Дубаї вирішили тимчасово закрити найвище колесо огляду в світі

Журналіст відділу новин
В ОАЕ закривають унікальний туристичний…
Фото: Pixabay

Роботу цього туристичного об'єкта в ОАЕ призупинили з метою безпеки відвідувачів – через несприятливі погодні умови та сильні пориви вітру.

Про це повідомляє Depo.ua із посиланням на Khaleej Times.

"Через несприятливі погодні умови та сильні пориви вітру нам повідомили, що сьогодні працювати Ain Dubai небезпечно. Як завжди, нашим пріоритетом є здоров'я та безпека наших гостей, а також надання їм безпечної та приємної поїздки", – йдеться у повідомленні.

Уточнюється, що відвідувачі, які забронювали квитки на оглядове колесо, можуть скористатися ними в будь-який день до 28 січня 2022 року.

Крім того, вони можуть зв'язатися з адміністрацією атракціону за допомогою електронної пошти для отримання додаткової інформації.

Зазначимо, що так зване "Дубайське око" – найвище колесо огляду у світі, розташоване на штучному острові Bluewater в Дубаї (ОАЕ). Його відкрили 21 жовтня 2021 року.

Загальна висота (від основи до верхньої точки) – 250 метрів. Колесо здійснює повний обіг за 38 хвилин.

Одночасно в ньому можуть перебувати до 1 750 осіб у 48 кабінках. "Дубайське око" вище попереднього рекордсмена High Roller у Лас-Вегасі на 82,4 метри.

Нагадаємо, дещо раніше стало відомо, що літак Дубаї-Київ екстрено сів в Єревані. Це сталось через неадекватну поведінку одного з пасажирів.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme