UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

В Одесі 20 лютого будуть проводити заміри електроспоживання, — ДТЕК

За дорученням "Укренерго" у понеділок, 20 лютого, в Одеській області будуть проводитись заміри споживання електроенергії. У зв’язку з цим у понеділок в області не будуть застосовуватись графіки відключення

Журналіст відділу новин
В Одесі 20 лютого будуть проводити замір…
світло

Про це повідомили у ДТЕК, передає Depo.ua.

Там зазначили, що через мережеві обмеження на обладнанні "Укренерго" в Одесі та Одеському районі заміри відбуватимуться із застосуванням графіку відключень.

"Заміри допоможуть визначити більш коректні ліміти для Одеської області під час застосування графіків через дефіцит потужності в енергосистемі", — йдеться у повідомленні.

Також у ДТЕК зазначили, що на неділю, 19 лютого, "Укренерго" не надавав обмежень споживання електроенергії. Це дозволяє не відключати світло на Дніпропетровщині, водночас через ремонт мереж у Києві та області можливі відключення за графіком.

Зранку 18 лютого в "Укренерго" повідомили, що дефіцит потужності в енергосистемі був відсутній упродовж всього робочого тижня і наразі не прогнозується.

Імпорт електроенергії зі Словаччини 18 лютого був незначний, що є звичайним явищем при достатності власної генерації та стабілізації електропостачання в країні.

"Ліміти споживання до областей не доводились через відсутність дефіциту в потужності в енергосистемі. Водночас у разі зміни ситуації та при зростанні споживання можливе застосування відключень", — йдеться у повідомленні. 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme