UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

В одному із селищ Італії від коронавірусу вакцинували 104% населення, – ЗМІ

У сицилійському селищі Палаццо Адріано (Італія) заявили про вакцинацію від коронавірусу 104% мешканців

Журналіст відділу новин
В одному із селищ Італії від коронавірус…
Фото: Рixabay

При цьому більшість громадян нібито вже забронювали або навіть отримали третє COVID-щеплення в межах кампанії з вакцинації проти коронавірусу.

Про це повідомляє Depo.ua із посиланням на The Guardian.

Зазначається, що така цифра є частково статистичною примхою, адже рівні вакцинації розраховуються італійськими органами охорони здоров'я для офіційного населення міста чи села і теоретично можуть зрости понад 100%, якщо туди потрапить достатня кількість нерезидентів.

"Це здається неможливою статистикою. Але насправді мешканці, які живуть у нашому селищі, хоча вони не є офіційними жителями, та інші люди, які живуть у сусідніх селах, також були вакциновані", – уточнили у місцевій владі.

Повідомляється також, що у цьому селищі проживає близько 2 100 людей.

За словами представників місцевої влади, для проведення кампанії з COVID-вакцинації у селі "максимально використовувалися людські зв'язки".

"Принаймні по одному представнику від кожної родини у селі щодня проходить через головну площу… Все, що потрібно зробити – поінформувати всіх, кого зустрічаєш, нагадати про вакцинацію", – подівся мер населеного пункту  Ніколо Грана.

За його словами, коли з приводу COVID-вакцин виникли побоювання, місцева влада створила групу в WhatsApp із сотень жителів, щоб обговорити всі питання.

"У цій групі ми відповіли на фейкові новини та запевнили людей у ​​безпеці вакцин", – підсумував Грана.

Нагадаємо, дещо раніше ЗМІ повідомили, що ЄС може оновити вимоги до щеплень від коронавірусу та COVID-сертифікатів. Відомо, що в Євросоюзі все більше схиляються до необхідності отримувати третю дозу вакцини проти коронавірусу через дев'ять місяців після вакцинації другою.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme