UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

В Україні на Великдень чергуватимуть понад сім тисяч рятувальників

На Великдень, 16 квітня, в Україні на чергуванні перебуватимуть близько 7 тисяч рятувальників Державної служби з надзвичайних ситуацій і понад 2 тисячі одиниць пожежно-рятувальної та спеціальної техніки

Журналіст відділу новин
В Україні на Великдень чергуватимуть пон…

Про це повідомив пресофіцер ДСНС Олександр Хорунжий на брифінгу в Медіацентрі Україна, передає Depo.ua.

Він зазначив, що в разі ускладнення ситуації будуть посилювати підрозділи ДСНС до 13 тисяч рятувальників та 3 тисяч одиниць техніки.

"Наприклад, у Київській області на чергуванні перебуватимуть понад 420 осіб та понад 100 одиниць техніки. І, звичайно, створені резерви", — сказав Хорунжий.

Також відбуватиметься чергування оперативних мобільних груп із-поміж керівного складу. Такі групи працюватимуть цілодобово, кажуть у ДСНС.

Пресофіцер ДСНС додав, що з органами влади "на всіх рівнях організована взаємодія" і щодо виникнення надзвичайних ситуацій, пожеж, небезпечних подій.

Зокрема, в ДСНС відпрацювали оперативні плани щодо об’єктів проведення святкових заходів та культових споруд, а також перевірили джерела протипожежного водопостачання в районах їхнього розташування.

"Загалом органи управління та формування ДСНС готові до виконання завдань за призначенням, зокрема й під час святкування Великодня", — резюмував Хорунжий.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme