UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

В Україні – традиційний спад нових COVID-випадків

В Україні за суботу, 22 січня, зафіксовано 15 444 підтверджених випадків COVID-19. Це на 7 тисяч менше, ніж добою раніше, що традиційно для вихідних

Журналіст стрічки новин
В Україні – традиційний спад нових COVID…
Фото: Depo.ua

З підтвердженим діагнозом чи підозрою на коронавірус учора госпіталізували 2 774 осіб.

Про це пише Depo.ua із посиланням на прес-службу МОЗ.

Померли внаслідок коронавірусу 86 осіб, а одужали – 2 030.

За весь час пандемії в Україні захворіли 3 857 455 осіб, а одужали – 3 582 908 людей. Померли внаслідок ускладнень коронавірусу 99 215 українців.

Зазначимо, що головний санлікар Ігор Кузін прогнозує різкий стрибок захворюваності на коронавірус в Україні під час спалаху "Омікрону". За його словами, вже в лютому можуть захворіти близько 1 мільйона українців.

Нагадаємо, днями міністр охорони здоров'я Віктор Ляшко заявив, що в Україні почався новий спалах коронавірусної хвороби COVID-19. Найскладніша ситуація наразі у західній частині країни. Поки що невідомо, чи вводитимуть в Україні новий локдаун. Раніше прем'єр Денис Шмигаль повідомляв, що у нашій країні цього більше не планують, водночас Кузін заявляв, що ситуація з коронавірусом вкрай непередбачувана.

Відомо, що з 24 січня через погіршення ситуації з коронавірусом на Прикарпатті Івано-Франківську область перевели в "червону" зону карантину.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme