UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

В Україну прибув гуманітарний вантаж з американськими ліками від коронавірусу (ФОТО)

Гуманітарний вантаж з США, який містить 60 тисяч флаконів з ліками від коронавірусу, прибув в Україну і після розмитнення він буде розподілений по всіх регіонах
 

Журналіст відділу новин
В Україну прибув гуманітарний вантаж з а…
Фото: Посольство України в США

За сприяння посольства в Україну був доставлений гуманітарний вантаж зі США, який надано американською благодійною організацією Direct Relief.

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на прес-службу посольства України в США.

"Останні домовленості щодо отримання даного гуманітарного вантажу були узгоджені під час візиту президента України до США", – зазначили в посольстві.

Зазначається, що вантаж містить інноваційні лікарські препарати Bamlanivimab та Etesevimab, що застосовуються проти COVID-19. Їх загальна вартість сягає 20 млн доларів. Ліки рекомендовані для пацієнтів із легким та середнім ступенями тяжкості перебігу коронавірусної хвороби, особливо за наявності ризику переходу у важку форму.

"Вантаж у вигляді 60 тисяч флаконів лікарських препаратів надалі буде проходити розмитнення та транспортування у 24 області України. У цьому ми хочемо висловити окрему подякую "Благодійному фонду Євгена Пивоварова", який допомагатиме в усіх процедурах. Розподіл ліків координується Міністерством охорони здоров'я України", – додали в посольстві.

Нагадаємо, 29 серпня в Україну прибула чергова партія COVID-вакцини Pfizer / BioNTech від уряду Сполучених Штатів Америки.

1 вересня очільник МОЗ України Віктор Ляшко в рамках робочого візиту до США президента України Володимира Зеленського домовився з міністром охорони здоров'я США Ксав'є Бесеррою про допомогу Україні.

Читайте також: Україна на карантині до 1 жовтня: Що відбувається (ХРОНІКА)

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme