UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Війна на Донбасі не вщухає: Окупанти знову сказилися і обстрілюють наші позиції

У суботу, 22 січня, проросійські бойовики на Донбасі чотири рази порушили режим припинення вогню. Сьогодні також зафіксовано чотири обстріли наших позицій

Журналіст відділу новин
Війна на Донбасі не вщухає: Окупанти зно…
Фото: Прес-центр ООС

Окупанти один раз застосовували зброю, заборонену Мінськими домовленостями. Унаслідок дій ворога один військовослужбовець Об’єднаних сил отримав бойове травмування.

Про це пише Depo.ua із посиланням на прес-центр штабу ООС.

Бойовики двічі гатили неподалік Травневого та безпосередньо по населеному пункту Травневе з автоматичних станкових гранатометів.

Також відкривали вогонь поблизу Водяного Донецької з мінометів калібру 82 мм та ручних протитанкових гранатометів. Крім цього, противник за допомогою безпілотника скинув постріл ВОГ-25.

"Військовослужбовець, який отримав бойове травмування, нині перебуває в лікувальному закладі, стан його здоров’я – задовільний", – повідомили у штабі.

У неділю, 23 січня, на Донбасі також зафіксовано чотири порушення режиму припинення вогню. Ворог відкривав вогонь у напрямку Водяного з мінометів калібру 120 та 82 мм, а також із гранатометів різних систем.

"Українські захисники відкривали вогонь у відповідь, не застосовуючи заборонене Мінськими домовленостями озброєння, та змусили противника припинити обстріли", – повідомили у штабі.

Нагадаємо, протягом попередніх декількох днів у зоні ООС не фіксували ворожих обстрілів, у штабі ООС повідомляли, що зберігається режим "тиші". 

 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme