UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Війна на Донбасі: Російські окупанти обстріляли Катеринівку (ФОТО)

Незаконні збройні формування Російської Федерації продовжують обстріли населених пунктів на підконтрольній урядові України території поблизу лінії розмежування
 

Журналіст відділу новин
Війна на Донбасі: Російські окупанти обс…
Фото: Штаб ООС

У п'ятницю, 19 листопада, бойовики "ЛНР" зі станкового протитанкового гранатомета здійснили обстріл населеного пункту Катеринівка.

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на прес-центр штабу ООС.

"19 листопада, у період з 12:30 до 12:45 збройні формування Російської Федерації здійснили обстріл населеного пункту Катеринівка із застосуванням станкового протитанкового гранатомета СПГ-9", – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що спостережною групою української сторони СЦКК була проведена фіксація наслідків обстрілу, в ході якої було встановлено, що вогонь вівся з напрямку тимчасово окупованого населеного пункту Молодіжне.

"Загалом було здійснено 4 постріли, внаслідок чого пошкоджено житловий будинок, господарське приміщення та прилегла територія за адресою: вул. Коцюбинського, 20", – йдеться у повідомленні штабу ООС.

Окупанти обстріляли Катеринівку

Нагадаємо, 19 листопада, приблизно з 23:30 до 23:55, незаконні збройні формування здійснили обстріл села Новозванівка Попаснянської територіальної громади.

Нагадаємо, 19 листопада бойовики 17 разів порушили режим припинення вогню. Внаслідок обстрілів загинув український військовий.

Читайте також: Вихідні в ООС: Обстріл цивільного населення і візит міністра оборони на передову (КАРТА)

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme