UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Влада Австралії скерує рекордні $35 млн на захист коал

Влада Австралії виділить рекордні 35 мільйонів доларів на посилення захисту коал та відновлення популяції тварин

Максим Карпенко
Журналіст стрічки новин
Влада Австралії скерує рекордні $35 млн …
Фото: Pixabay

За словами глави уряду Австралії Скотта Моррісона, кошти скерують на відновлення довкілля для коал, які є одним з найвідоміших символів країни.

Про це повідомляє Depo.ua із посиланням на прес-службу прем'єр-міністра.

"Коали – одні з найулюбленіших і найвідоміших символів Австралії як тут, удома, так і в усьому світі, і ми прагнемо захищати їх для майбутніх поколінь", – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що кошти також скерують на підвищення обізнаності людей про популяцію коал та підтримку навчання з поводження і догляду за цими тваринами. Окрім цього частина коштів буде скерована на дослідження здоров'я коал.

З урахуванням цих 35 мільйонів доларів, Австралія від 2019 року витратила на захист та відновлення популяції коал 52 мільйони доларів.

Нагадаємо, після пожеж у 2019-20 роках в Австралії, урядова експертна комісія з питань відновлення диких тварин склала перелік 113 видів тварин, які втратили місця проживання та потребують негайної допомоги. Тоді майже всі види в переліку втратили щонайменше 30% свого середовища проживання. За словами експертів, найбільше допомоги потребують коали, валабі, миші, деякі види птахів, риб і жаб.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme