UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Кондратюк висловився проти участі Софії Ротару, яка їздить на Росію, у концерті до Дня Незалежності

Кондратюк вважає, що не можна одночасно давати концерти для окупантів і для жертв агресії

Редактор стрічки новин
Кондратюк висловився проти участі Софії…
Фото: facebook Софії Ротару

Український продюсер і телеведучий Ігор Кондратюк виступив проти виступу співачки Софії Ротару на святковому концерті до Дня Незалежності на НСК "Олімпійський" у Києві, оскільки артистка нещодавно виступала на фестивалі на Росії.

Про це Кондратюк написав на своїй сторінці у Facebook, передає Depo.ua.

"При всій повазі до легендарності Софії Михайлівни Ротару, після її недавнього виступу на "Новой волне" в Сочі – курорті країни-агресора – я б не випускав її на сцену концерту до Дня Незалежності. Під час війни не можна одночасно виступати й для окупантів, і для жертв агресії", – пояснив він.

Телеведучий додав, що українські зірки гастролюють у Росії через відсутність в Україні закону про колабораціонізм.

"…Кожен по-своєму трактує можливість працювати в РФ і співпрацювати з агресором. І такий стан справ – повна антидержавна маячня", – вважає представник шоу-бізнесу.

Контратюк про участь Софії Ротару у концерті до Дня Незалежності

Нагадаємо, 24 серпня Софія Ротару разом із багатьма українськими зірками має виступити на гала-концерті "День Народження Країни" в Києві, на НСК "Олімпійський", вітаючи українців з 30-річчям Незалежності.

Серед учасників концерту – Сергій Бабкін, Ірина Білик, Олег Винник, "ВВ", "Брати Гадюкіни", Валентин Дитюк, Тіна Кароль, Ніна Матвієнко, Арсен Мірзоян, Наталія Могилевська, Людмила Монастириська, "Океан Ельзи", Віктор Павлік, Тарас Петриненко, Ольга Полякова, Олександр Пономарьов, Потап, Софія РотаруЮ Руслана, "СКАЙ", "Скрябін", Христина Соловій, "ТНМК", BRUTTO, DOROFEEVA, DZIDZIO, GO_A, JAMALA, KAZKA, MONATIK, MOZGI, Вєрка Сердючка, Kyiv Symphony Orchestra, Національний академічний ансамбль ім. Павла Вірського.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme