UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

З початку року в Дії зареєструвалася рекордна кількість ФОПів

За перші три місяці цього року через Дію відкрили 57 665 нових бізнесів

Журналіст регіональної редакції Depo.Вінниця.
З початку року в Дії зареєструвалася рек…
Фото ілюстративне

За перші три місяці цього року через Дію відкрили 57 665 нових бізнесів, повідомив міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

За перший квартал 2024 року за допомогою застосунку Дія відкрито рекордну кількість ФОПів. Про це в п'ятницю, 5 березня, повідомив віцепрем’єр-міністр з інновацій, розвитку освіти, науки та технологій - міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

"За перші три місяці цього року через Дію відкрили 57 665 нових бізнесів. Якщо порівняти дані за перший квартал попередніх років, маємо таку картину:
•2024 рік - 57 665
•2023 рік - 40 713 
•2022 рік - 28 849", - йдеться в повідомленні.

Дедалі частіше ФОПи реєструються в Дії

Міністр повідомив, що підприємцями у 2024 частіше стають жінки - їх 58%, а 42% - чоловіки.

"До речі, у нас є програма Відважна 2.0 (https://www.vidvazhna.com.ua/) - для українок, які починають власну справу або вже мають мале підприємство й хочуть знайти шляхи для його розвитку. Доєднуйтеся, розвивайте власну справу й ставайте успішними підприємцями", - закликав міністр.

Федоров також додав, що загалом з травня 2021 року, коли було запроваджено найшвидшу у світі автоматичну реєстрацію ФОП, українці відкрили 535 021 новий бізнес.

"Підтримка бізнесу - це ідеологія Мінцифри. Відкривайте і розвивайте свою справу, а з Дією це просто й швидко. Скоро буде ще легше - готуємося запустити послугу е-Підприємець. Це буде як єМалятко, тільки для бізнесу", - йдеться далі в повідомленні міністра.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme