UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Залужний висловив занепокоєння через використання росією морських надводних дронів

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний у розмові з Головою об’єднаного комітету начальників штабів США генералом Марком Міллі поділився занепокоєнням у звʼязку з використанням росією морських надводних дронів

Журналіст відділу новин
Залужний висловив занепокоєння через вик…
Валерій Залужний

Про це Залужний написав у Telegram, передає Depo.ua.

Він додав, що застосування таких дронів створює загрозу цивільному судноплавству в Чорному морі. 

Зазначимо, що вчора ввечері, 10 лютого, російські пропагандисти поширили відео, на якому нібито був завданий удар "водним", "підводним" або "надводним" безпілотником по мосту в Затоці Одеської області. Журналісти видання The Insider стверджують, що їм вдалося підтвердити геолокацію відео, воно справді зняте у Затоці, однак про тип безпілотника нічого не відомо.

До повідомлення Залужного спікер Одеської обласної військової адміністрації Сергій Братчук в етері телемарафону зранку 11 лютого казав, що "військові повідомлять, якщо це було щось таке", і на той момент, за його словами, такої інформації ще не було, цитує УНІАН.

Головнокомандувач ЗСУ також розповів, що найбільш напружена ситуація на Донецькому напрямку, де росіяни здійснюють щодня до 50 атак. Важкі бої тривають у районі Вугледара та Марʼїнки.

"Ми надійно тримаємо оборону. На деяких ділянках фронту нам вдалося відновити раніше втрачені позиції та закріпитися там. Попри постійний тиск ворога, ми продовжуємо утримувати під контролем Бахмут і вживаємо заходів для стабілізації лінії фронту довкола цього міста", — йдеться у повідомленні. 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme