Заробітчани масово повертаються додому захищати Україну

У четвер, 3 лютого, через західний кордон до України повернулося понад 11 тисяч наших земляків, які їдуть боронити Батьківщину від російських загарбників

Христина Макогон

Наразі усі пропускні процедури максимально спрощені. Усі пункти пропуску на західному кордоні надалі працюють у цілодобовому режимі.

Про це пише Depo.ua із посиланням на повідомлення Західного регіонального управління Держприкордонслужби України.

"Минулої доби кордон на в’їзд до України перетнули майже 14 тисяч осіб, з яких понад 11 тисяч – українці. Пишаємося співвітчизниками, які у цей тривожний час їдуть боронити свою Батьківщину!" – йдеться в повідомлені.

Водночас на виїзд з України до ЄС та Молдови 3 березня прослідувало понад 71 тисяча осіб та майже 13,5 тисяч автівок. Кордон до Польщі перетнули майже 54 тисячі людей, решта вибули до Угорщини, Словаччини, Румунії та Молдови.

Наразі одним з основних завдань для прикордонників та митників є оформлення гуманітарної допомоги для українського населення та нашої армії. Наразі усі пропускні процедури максимально спрощені.

Нагадаємо, днями також повідомлялося, що українці, які працювали у Данії, повертаються додому, аби відбиватися від росіян.

Наші військові за дев'ять днів війни Путіна в Україні вбили вже понад дев'ять тисяч його маріонеток.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини на Depo.ua