Зеленський подякував ЗСУ за вагомі результати у знищенні баз рашистів

За цей тиждень Збройні Сили України та українська розвідка досягли сильних результатів у знищенні логістики російської армії та тилових баз окупантів

Зеленський подякував ЗСУ за вагомі резул…
Володимир Зеленський

Про це розповів президент Володимир Зеленський у вечірньому відеозверненні, передає Depo.ua.

"Кожен удар по складах боєприпасів ворога, по їхніх командних пунктах, по скупченнях російської техніки рятує життя всіх нас: українських військових і цивільних", — сказав Зеленський.

Він також подякував партнерам, які постачають Україні необхідну зброю. Зокрема, цього тижня у США погодили черговий пакет допомоги, який містить боєприпаси для систем HIMARS.

"Всі вони застосовуються максимально точно і з користю для загальної стратегії нашої оборони. Робимо все, щоб отримати ще більше ефективної та сучасної зброї", — додав президент.

Зазначимо, після отримання далекобійної зброї від партерів українські військові регулярно знищують бази та склади окупантів. Наприкінці липня міністр оборони України Олексій Резніков повідомляв, що ЗСУ за допомогою реактивних систем залпового вогню HIMARS вже знищили 50 складів боєприпасів окупантів.

Лише 5 серпня українські військові знищили шість складів з ворожими боєприпасами на Херсонщині, 79 окупантів і 30 одиниць техніки. Також ЗСУ поцілили два пункти управління росіян у Чорнобаївці.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme