Зеленський розповів, чому міністри не хочуть звітувати у Раді 

Очільники профільних міністерств часто відмовляються від звітів у парламенті через те, що багато народних обранців не володіють культурою спілкування та переходять на цькування та особисті образи під час виступів міністрів 

Олександра Мандровська

Як приклад президент України навів ситуацію з екс-міністром оборони Андрієм Тараном, який поскаржився на поведінку деяких нардепів.

Про цю ситуацію Володимир Зеленський розповів під час прес-марафону 26 листопада, передає Depo.ua

"Міністри не повинні звітуватися, це залежить від їх бажання. Наприклад, Андрій Васильович Таран мені сказав, що не може". – розповів Зеленський. 

Лідер держави також переповів слова екс-міністра оборони, які той сказав після пропозиції відзвітувати перед парламентом.

"Я виходжу, а вони мені такі слова кажуть… Вони звинувачують у тому, що я – зрадник, брехло", – за словами президента, сказав Таран.

Володимир Зеленський у категоричній формі засудив таку поведінку народних обранців.

" Ніхто не хоче звітувати через цих крикунів. Знаєте, є люди, а є – особистості. І об них витирають ноги. Це нечесно", – підсумував президент.

Нагадаємо, у п'ятницю, 26 листопада, Володимир Зеленський взяв участь у прес-марафоні "З0 питань президенту України". У межах заходу Зеленський спілкувався з журналістами 30 українських та іноземних видань. Тривав прес-марафон впродовж майже п'яти з половиною годин.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини на Depo.ua