UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Жінка за рік схудла на 36 кг і розповіла, як їй це вдалося

Мешканка Лондона Бренда Фінн за рік схудла на 36 кілограмів. Їй це вдалося завдяки тому, що вона відмовилися переглядати соціальні мережі

Жінка за рік схудла на 36 кг і розповіла…
Ілюстративне фото. Джерело: Рixabay

За словами 33-річної жінки, вона завжди була людиною, яка схильна до повноти, а з 2016 року почала активно набирати вагу. У 2020 році вона важила вже 98 кілограмів.

Про це пише Depo.ua із посиланням на Fox News.

Вона спершу намагалася скинути зайву вагу традиційними методами – тренувалася, змінювала дієту. Але, коли відмовилася від шкідливої звички-сидіння в соціальних мережах, процес схуднення пішов значно швидше.

"Я постійно прокручувала стрічку і бачила нескінченні торти, морозиво, солодкі напої та піцу. Це було постійне нагадування, що треба піти та перекусити. Коли я зрозуміла, як Facebook та Instagram відвертають мою увагу від прогресу, я відмовилася від них", – розповіла вона.

Бренда Фінн каже, що у вільний час вона вивчала калорійність страв, змінила раціон і купила тренажери. Вже у травні цього року вона важила 69 кілограмів, а у вересні – 63 кілограми. Жінка досі йде до своєї мети.

"Я не можу повірити в те, наскільки краще себе почуваю. Я харчуюся здоровою їжею та відчуваю себе набагато більш живою", – розповіла вона.

Нагадаємо, раніше 53-річний Вілл Сміт шокував стрімким схудненням. Також ми розповідали, чи допомагає кава прискорити схуднення.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme