UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

ЗМІ пишуть, що зник диспетчер, який посадив літак із Протасевичем

За інформацією білоруських ЗМІ, диспетчер, який вів переговори із командиром літака, захопленого режимом де-факто президента Білорусі Олександра Лукашенка, зник

Журналіст відділу новин

Про це повідомляє Depo.ua із посиланням на "Нашу Ніву".

Видання стверджує, посилаючись на кількох працівників "Белаэранавігацыі", що диспетчер Олег Галегов, який брав участь у захопленні літака компанії WizzAir із опозиційним журналістом Романом Протасевичем на борту, зник.

Куди саме виїхав Галегов разом із сім'єю, невідомо.

"Ми намагалися зв’язатись з Олегом та його дружиною, але мобільний не відповів, соціальні мережі очищені. Є лише Instagram, де псевдонім повністю змінений, майже всі фоловери видалені, а у закритому профілі немає аватара. Подібна ситуація з дружиною: лише нещодавно отримавши нові сертифікати гештальт-терапевта (професія, яка зазвичай передбачає активну присутність у соціальних мережах), вона закрила всі свої профілі", – розповіли журналісти "Нашей Ніви".

Нагадаємо, 23 травня білоруська влада вдалася до примусової посадки літака компанії Ryanair з Афін до Вільнюса під приводом можливого теракту на борту. Після посадки був заарештований активіст і опозиційний журналіст Роман Протасевич і його супутниця Софія Сапега.

25 червня стало відомо, що Протасевича та його дівчину, росіянку Софію Сапегу, перевели під домашній арешт.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme