UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

ЗМІ знайшли у коханки Лаврова яхти та елітну нерухомість

За даними ЗМІ, коханка очільника Міністерства закордонних справ Росії Сергія Лаврова володіє великою кількістю елітної нерухомості

Максим Карпенко
Журналіст стрічки новин
ЗМІ знайшли у коханки Лаврова яхти та ел…
Фото: Facebook МЗС Росії

Йдеться про Світлану Полякову, з якою Лавров, за даними розслідувачів, має стосунки протягом більш ніж 20 років.

Коханка очільника МЗС давно має вплив на російську політику, повідомляє Depo.ua із посиланням на ТСН.

Зазначається, що Лавров живе за рахунок відомого олігарха Олега Дерипаски. Попри те, що на публіці міністр вдає з себе пристойного сім'янина, ЗМІ встановили, що він має жінку поза шлюбом. Джерела російських журналістів в МЗС переконують — коханку у відомстві приймають як офіційну дружину.

Уточнюється, що Полякова із доньками літає з Лавровим у закордонні відрядження і навіть допомагає власним друзям займати впливові посади в МЗС Росії. Жінка володіє дорогими автомобілями і елітною нерухомістю в Москві, Підмосков'ї та Лондоні на суму 13,5 мільйона доларів.

Відомо, що падчерка Лаврова, Поліна Полякова придбала елітну нерухомість в Лондоні за 4,4 мільйона фунтів, коли їй був 21 рік.

Нагадаємо, 10 серпня імовірна коханка президента Росії Володимира Путіна спортсменка Аліна Кабаєва вперше за довгий час з'явилася на ТБ і засвітила обручку. Тепер усі думають про те, що Путін наважився одружитися зі спортсменкою і підвищити її зі звання "коханка" до статусу "дружини". Також у мережі обговорюють той факт, що Аліна постаріла й ще більш схудла.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme