ЗСУ випалили шість російських складів на Херсонщині

Знищили танки, гаубиці та радіолокаційні станції

Журналіст відділу новин
ЗСУ випалили шість російських складів на…
Фото ілюстративне

Про це йдеться у повідолменні ОК "Південь", передає Depo.ua.

Склади розташовувались в Бериславському і Херсонському районах

Водночас уточнюється, що ЗСУ завдали чотири  авіаційні удари по скупченню противника, двох опорних пунктах та складу боєприпасів в Бериславському і Херсонському районах. 

Крім того, знищені 79 росіян, чотири танки Т-72, дві самохідні гаубиці "Мста-С" та артустановка, радіолокаційна станція та командно-штабна машина, 10 одиниць броньованої та 11 — іншої автомобільної техніки.

Також ЗСУ уразили два пункти управління 76-ої десантно-штурмової дивізії та 49-ої армії в Чорнобаївці, командно-спостережний пункт ворожої БТГ в Брускінському та район зосередження озброєння і техніки в Олешках.

Остаточні втрати ворога уточнюються.

Російські окупанти вивели два надводні та два підводні носії крилатих ракет "Калібр" у Чорне море. Небезпека ракетних ударів по українських містах зросла.

Українські військові зазначають, що в акваторії залишилося 9 бойових кораблів та катерів, що маневрують поблизу кримського узбережжя. Решта укривається в пунктах базування.

"На бойовому чергуванні 2 надводні та 2 підводні носії крилатих ракет типу "Калібр", а також 1 ВДК", — вказали в ОК "Південь".

Відтак, загроза ракетних ударів і артилерійських обстрілів в зоні досягання ворожого озброєння залишається актуальною, як і мінна небезпека у прибережних водах.

Нагадаємо, за даними Генштабу ЗСУ, російські війська ведуть наступ у напрямку Бахмута, тривають бої.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme